طرز تهیه دسر هانیسکو و پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا و هانیسکو

معمولا در کافه ها، شما انواع و اقسام خوراکی های خوشمزه را می توانید پیدا کنید. یکی از جذاب ترین خوردنی ها دسر ها هستند که معولا زمان زیادی هم برای تهیه آن ها لازم نیست وقت بگذارید. در واقع دسر یکی از وعده های لذیذی است که، معمولا در پایان و پس از صرف غذاها سرو می شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه چند دسر پر طرفدار را به شما آموزش دهیم.

انواع متنوعی از دسرها وجود دارد که از ترکیب مواد شیرین و خوشمزه تهیه می شود.

طرز تهیه دسر هانیسکو و پاناکوتا

طرز تهیه دسر کرم هانیسکو

مواد لازم:

پنیر خامه ای ماسکارپونه 150 گرم

شیرعسلی یک قوطی

پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته قنادی 250-200 گرم

خامه ساده صبحانه 1 بسته

شکلات تخته ای سفید200 گرم

دنت 100 میلی لیتر

بیسکوییت پتی بور ساده 100 گرم

شیر 1 لیوان

طرز تهیه دسر هانیسکو:

پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب هم بزنید و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم، برای این کار می توانید از بخار کتری استفاده کنید) اجازه بدهید تا تمام ذرات درون آن حل شده و صاف و یکدست شود.

شکلات تخته ای را خرد کرده و آنرا  نیز به روش بن ماری و جداگانه آب کنید.

دنت، پنیر خامه ای ماسکارپونه، شیرعسلی و خامه صبحانه را در ظرف دیگری با همزن با یگدیگر مخلوط کنید تا مایع صاف و روان به دست بیاید پس از آن شیر را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

شکلات تخته ای بن ماری شده را، به همراه پودر ژلاتین به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با یکیدیگر مخلوط شوند. پس از آن خامه قنادی را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. سپس بیسکوییت خرد شده را به ترکیب اضافه کرده و درون قالب ریخته و به مدت 3تا 5 ساعت درون یخچال قرار دهید. برای تزیین می توانید از ترافل های رنگی، شکلات چیپسی و خامه استفاده کنید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا وانیلی برای 8 نفر :

عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری

پودر ژلاتین بدون مزه و طعم 4 قاشق چای خوری

شیر غلیظ شده 4لیوان

شکر نصف لیوان

آب سرد 6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا و هانیسکو

طرز تهیه :

شیر غلیظ را به همراه شکر در یک شیرجوش بریزید و روی شعله گاز قرار دهید .

شیر را هم بزنید تا شکر به خوبی درون آن حل شود. سپس شیرجوش را از حرارت برداشته و عصاره وانیل را به آن، اضافه کنید.

ظرف های سرو خود را آماده کنید، می توانید از ظروفی مانند فنجان استفاده کنید. درون آن ها با کمی روغن بی بو و گیاهی چرب کنید.

پودر ژلاتین را با  آب سرد مخلوط کنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه بماند.

سپس مخلوط شیر و شکر گرم را روی پودر ژلاتین بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا در آن، حل شود.

سپس این ترکیب را درون فنجان ها و یا ظروفی که آماده کرده بودید، بریزید و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید، تا خوب خودش را بگیرد

برای تزیین دسر پاناکوتای خود میتوانید، از میوه های تازه مثل توت فرنگی، شلیل، انار و یا شکلات رنده شده استفاده کنید.

 

 

 

Author: r.emami

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *